Menu

Blog

Allegro-markedspladsintegration | Koongo

Afslør potentialet for ekspansion på Allegro-markedet med Koongo som din katalysator. Administrer problemfrit produktlister og ordrer, mens du ubesværet forbedrer omsætningen og brandets performance. Udforsk, hvorfor Koongo er den perfekte kanal til at forbinde dine produktdata med Allegro.

Med sin enorme kundebase giver Allegro sælgere uovertruffen adgang til millioner af potentielle købere. Denne omfattende rækkevidde betyder øget synlighed for produkter på listen og hjælper sælgere med at skille sig ud på et konkurrencepræget marked. Allegro tilbyder en bred vifte af produkter, herunder elektronik, tøj, boligartikler og meget mere, og forbinder millioner af købere og sælgere på sin platform. Det giver en brugervenlig grænseflade, sikre betalingsmuligheder og et robust logistiknetværk, hvilket gør det til et foretrukket valg for online shopping i regionen.

Allegro-markedspladsens historie

Historien om Allegro er en historie om innovation, vækst og tilpasning til det udviklende e-handelslandskab i Polen og resten af verden.

Allegro blev grundlagt i 1999 af polske iværksættere og begyndte som en online-auktionsplatform, hvor enkeltpersoner kunne købe og sælge forskellige varer. Den brugervenlige grænseflade og det brede udvalg af produkter tiltrak hurtigt en stor kundebase og etablerede sig som en førende aktør på Polens spirende e-handelsmarked.

I takt med at internettet og e-handel fortsatte med at udvikle sig, gjorde Allegro det også. De har udvidet deres tilbud ud over auktioner til også at omfatte fastprisannoncer, hvilket giver brugerne større fleksibilitet ved køb og salg. Dette skridt styrkede yderligere Allegros position som den foretrukne destination for online shopping i Polen.

I årenes løb har Allegro løbende investeret i teknologi og infrastruktur for at forbedre brugernes indkøbsoplevelse. Det introducerede funktioner som sikre betalingsmuligheder, køberbeskyttelsesprogrammer og et robust logistiknetværk for at sikre hurtig og pålidelig levering af varer.

I dag er Allegro den største online markedsplads i Polen og en af de førende e-handelsplatforme i Central- og Østeuropa, såsom Tjekkiet og Slovakiet. Med millioner af aktive brugere og et stort udvalg af produkter fortsætter Allegro med at forme fremtiden for online shopping og tilbyder bekvemmelighed, pålidelighed og uovertruffen adgang til varer og tjenester for forbrugere i hele regionen.

Fordele ved at sælge på Allegro-markedspladser

Allegro-integration, du kan sælge på allegro, allegro smart, tilbud til dine millioner kunder, til at starte med, kan være

Fordelene ved at sælge på Allegros markedsplads er bl.a:

 1. Stor kundebase: Allegro har en stor kundebase, der giver sælgere adgang til millioner af potentielle købere i Polen og i hele Central- og Østeuropa.

 2. Høj trafik: Allegro er en af de mest besøgte e-handelsplatforme i regionen, hvilket sikrer høj synlighed for dine produkter og øgede salgschancer.

 3. Forskellige produktkategorier: Allegro tilbyder en bred vifte af produktkategorier, så sælgere kan liste forskellige varer fra elektronik og mode til husholdningsartikler.

 4. Værktøjer og support til sælgere: Allegro tilbyder forskellige værktøjer og ressourcer til at hjælpe sælgere med at administrere deres annoncer, spore salg og optimere performance. Derudover tilbyder de kundesupport for at hjælpe sælgere med eventuelle problemer eller spørgsmål, de måtte have.

 5. Sikre transaktioner: Allegro tilbyder sikre betalingsmetoder og programmer til beskyttelse af købere, som er med til at skabe tillid og tryghed hos køberne og øge sælgernes salg.

 6. Integration af logistik: Allegro kan tilbyde integration med logistikpartnere, hvilket strømliner forsendelses- og leveringsprocessen for sælgere og sikrer rettidig ordreopfyldelse.

 7. Brandeksponering: Salg på Allegro kan hjælpe med at øge brandeksponeringen og -genkendelsen, da dine produkter bliver vist frem for et bredt publikum af potentielle kunder.

Samlet set giver salg på Allegro-markedspladsen sælgere mulighed for at udvide deres rækkevidde, øge salget og få deres forretning til at vokse i Central- og Østeuropas blomstrende e-handelslandskab.

Hvad er de bedst sælgende kategorier i Allegro?

De fem bedst sælgende kategorier på Allegro-markedet er:

 • Dekoration til hjem og have

 • Elektronisk

 • Mode og tekstil

 • Børnepasning

 • Sundhed

Den mest populære kategori i Allegro er bolig- og havedekoration med over 74% af salget. Mens elektronikkategorien ligger på andenpladsen med en salgsrate på 62%, ligger mode- og tekstilkategorien på tredjepladsen med en salgsrate på 46%.

Hvad er Allegros salgsgebyrer?

i ét, med allegro

Det er nemt at begynde at sælge på Allegro. Der er dog et par vigtige oplysninger, man skal være opmærksom på:

 • På Allegro betaler du kun et gebyr, hvis du sælger et produkt i de fleste kategorier.

 • Der er kun få kategorier, der har optagelsesgebyrer.

 • Derudover er der salgsfremmende værktøjer til rådighed, som kan hjælpe dig med at øge salget af dine tilbud.

Annonceringsgebyret for et produkt afhænger af den produktkategori, du sælger. Du kan finde oplysninger om gebyrer på Allegro-produktkategoriens gebyr side.

Hvad er kravene til Allegro-produktdata?

af alle, og det er det,

Allegro har specifikke krav til produktdata, som sælgere skal overholde, når de lægger varer op på deres platform. Her er nogle kritiske aspekter af Allegros krav til produktdata:

 • Titel: Giv en klar og kortfattet titel, der præcist beskriver produktet. Medtag vigtige detaljer som mærke, model, størrelse, farve osv.

 • Beskrivelse af produktet: Skriv en detaljeret produktbeskrivelse, der fremhæver funktioner, specifikationer, tilstand (hvis den er brugt) og andre relevante oplysninger. Sørg for, at beskrivelsen er informativ og fri for stave- og grammatikfejl.

 • Produktbilleder: Upload billeder af høj kvalitet af produktet fra forskellige vinkler. Allegro anbefaler at bruge billeder med en opløsning på mindst 800×800 pixels. Billeder skal repræsentere produktet og dets tilstand nøjagtigt.

 • Produktkategori: Vælg den passende kategori og underkategori til dit produkt. Allegro har en foruddefineret kategoristruktur, så vælg den mest relevante kategori for at sikre, at dit produkt vises i relevante søgeresultater. Du kan mappe dine butikskategorier til Allegro-kategorier i Koongo.

 • Egenskaber: Angiv specifikke egenskaber relateret til produktet, f.eks. størrelse, farve, materiale, dimensioner, vægt osv. Allegro kan have foruddefinerede attributmuligheder for specifikke kategorier.

 • Pris: Angiv prisen for dit produkt i den lokale valuta (f.eks. polske złoty, tjekkiske kroner). Sørg for, at prisen er konkurrencedygtig og afspejler produktets værdi.

 • Tilgængelighed på lager: Angiv den mængde af produktet, der er til rådighed for salg. Opdater lagerbeholdningen regelmæssigt for at undgå oversalg.

 • Oplysninger om forsendelse: Angiv detaljer om forsendelsesmuligheder, herunder leveringsmetoder, forsendelsesomkostninger, anslåede leveringstider og eventuelle gældende forsendelsesrestriktioner.

 • Produktidentifikatorer: Inkluder unikke produktidentifikatorer som EAN (European Article Number) eller GTIN (Global Trade Item Number), hvis det er relevant. Disse identifikatorer hjælper med at forbedre produktets synlighed og søgbarhed på Allegro.

 • Produktvariationer: Hvis dit produkt har variationer (f.eks. forskellige størrelser eller farver), skal du angive hver variation separat med dens respektive attributter og billeder.

Ved at levere nøjagtige og omfattende produktdata i henhold til Allegros krav kan du optimere dine opslag for at opnå bedre synlighed, tiltrække flere købere og forbedre den samlede shoppingoplevelse på platformen.

Sælg på Allegro markedsplads med Koongo

At sælge på Allegro-markedspladsen med Koongo giver flere fordele:

 1. Effektiv produktstyring: Koongo forenkler administrationen af dine produktlister på Allegro, så du nemt kan uploade, opdatere og synkronisere din beholdning.

 2. Styring af ordrer: Koongo strømliner ordrebehandlingen ved at centralisere dine ordrer fra Allegro og andre forbundne markedspladser, hvilket gør det nemmere at spore og opfylde kundeordrer effektivt.

 3. Optimeret ydeevne: Koongo leverer værktøjer til at optimere dine produktlister på Allegro, herunder søgeordsoptimering og forbedring af produktdata, hvilket hjælper med at forbedre din synlighed og salgsresultater på platformen.

 4. Automatiserede processer: Koongo automatiserer mange aspekter af salg på Allegro, f.eks. prisjusteringer, lageropdateringer og ordrebeskeder, så du sparer tid og kræfter.

 5. Salg via flere kanaler: Koongo giver dig mulighed for at udvide din rækkevidde ud over Allegro ved at forbinde dig med andre førende markedspladser og e-handelsplatforme, så du kan nå ud til et bredere publikum og øge dit salgspotentiale.

 6. Teknisk support: Koongo tilbyder teknisk support og assistance til at hjælpe dig med at opsætte og optimere din salgsoplevelse på Allegro og sikre en problemfri og vellykket integration med platformen.

Alt i alt kan brugen af Koongo til at sælge produkter på Allegro Marketplace hjælpe dig med at strømline din drift, forbedre din performance og maksimere dit salgspotentiale på en af de største e-handelsplatforme i Central- og Østeuropa.

Hvordan kommer jeg i gang med Allegro-integration?

Start din 30-dages gratis prøveperiode på Koongo, og upload dine produktdata til Koongo. Tjek derefter Allegro-guiden for at se, hvordan du opsætter Allegro-kanalintegration. Koongo understøtter flere salgskanaler og online markedspladser. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte support@koongo.com.

Vi er her for at støtte dig hele vejen og sikre, at din oplevelse med Allegro marketplace og Koongo er enestående.

Har du ikke en Koongo-konto endnu?

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details