Menu

Partnere

Mød vores partnere

I årenes løb har vi etableret samarbejde med nogle af verdens førende virksomheder inden for digital markedsføring. Det, der bringer os sammen, er vores passion for ekspertise. Og drivkraften til at levere ægte værdi til vores kunder.

Kunne du tænke dig at blive Koongo-partner? Kontakt os på info@koongo.com

ARTIO

ARTIO er en tjekkisk-finsk softwareudviklingsvirksomhed, der er specialiseret i implementering af open source-projekter og brugerdefineret udvikling og programmering.

Få mere at vide 

Blå Winston

BlueWinston indstiller dine Google Ads-kampagner og administrerer dem automatisk for alle produkter i din Magento-butik. Den opretter unikke annoncer for hvert produkt i dit produktkatalog.

Få mere at vide 

Bol.com

Bol er en berømt onlinebutik fra Holland, der sælger bøger, legetøj, elektronik og mange andre forbrugerprodukter.

Få mere at vide 

Check24

CHECK24 er Tysklands største sammenligningsplatform med over 15 millioner loyale kunder. Den tilbyder prissammenligninger for en lang række produktgrupper.

Få mere at vide 

dNovo ICT

dNovo ICT er en ung og dynamisk virksomhed med base i Hengelo, Holland, som primært fokuserer på udvikling og implementering af Magento og osCommerce e-handelsløsninger.

Få mere at vide 

Ekspert på markedspladsen

MPE er en full-service markedsplads-partner for alle europæiske markedspladser. Ud over stærk ekspertise inden for onboarding, Marketplace SEO og reklamekampagner står vi også klar som strategisk partner.

Få mere at vide 

Eurostep.it

Eurostep er et videnscenter, der hjælper brands og detailhandlere med at opnå perfektion i deres e-handelsoplevelse. Vi støtter vores kunder med løsninger til digital handel.

Få mere at vide 

Excel webdesign

Excel Web Design er et full-service e-handelswebdesignbureau med base i Irland, der leverer design-, udviklings- og marketingløsninger til virksomheder.

Få mere at vide 

HC Designs

HC Designs er et webudviklingsfirma med fuld service. De har specialiseret sig i at udvikle webapplikationer og Magento e-handelswebsteder. Deres mission er at opnå den bedste omsætning og konvertering.

Få mere at vide 

HostingXS

HostingXS leverer hosting-tjenester til Magento med den hurtigste butiksgaranti med Mageboost. Mageboost er en optimeret cloud-server til Magento-webshops.

Få mere at vide 

Lab26

Du driver din virksomhed, vi gør den digital. Vi tilfører værdi til dit brand, skaber e-handel, der sælger, og hjemmesider, der fungerer. Vi får virksomheder til at vokse gennem mulighederne i digital markedsføring.

Få mere at vide 

Mage Company

Mage Company er en af de største Magento-specialister i Holland. Med over 1200 opbyggede webshops og et team på 25 udviklere håndterer de mange forskellige projekter.

Få mere at vide 

Mage One

Mage One er en virksomhed, der er grundlagt for at udvide supporten til Magento 1, efter at Adobe annoncerede End of Life (EOL) i juni 2020.

Få mere at vide 

Mage-udvikler

Magdeveloper.com leverer fuldautomatiske dataimporttjenester fra verdens førende leverandører til Magento-webshops. Importer, administrer og synkroniser nemt alle dine leverandørers priser.

Få mere at vide 

Mahé marketing & rådgivning

Mahé marketing & advies er din online marketingpartner. De leder efter det bedste online marketing-mix, der er skræddersyet til dine mål. Helt gennemsigtig og til at betale.

Få mere at vide 

Marketing Totaal

Marketing Totaal er et hollandsk e-handelsbureau med fokus på SEO, Google Adwords, online- og affiliate-marketing, feed-marketing og medieanalyse.

Få mere at vide 

MDL Online

MDL Online er et Magento support- og udviklingsfirma med base i Holland. De er specialiserede i at yde certificeret Magento-support til Magento-butikker fra små virksomheder til virksomheder.

Få mere at vide 

Miinto

Miinto er en online modeplatform skabt til alle de modeforbrugere, der kræver samme høje serviceniveau og personlige oplevelse online, som når de handler i deres lokale butikker.

Få mere at vide 

Moonwalk-agentur

Et dansk webbureau med speciale i softwareudvikling til Magento-platformen, markedsføring og e-handelsaktiviteter.

Få mere at vide 

Persoo

Persoo er et personaliseringsværktøj og et team af eksperter, der er klar til at hjælpe dig med at øge din e-handelsomsætning uden ekstra medieforbrug.

Få mere at vide 

Piceci Services

Piceci Services er et webbureau, der har specialiseret sig i udvikling og design af hjemmesider og e-handelsbutikker. Vi hjælper vores kunder med at holde trit med den teknologiske udvikling og få en konkurrencemæssig fordel

Få mere at vide 

PM Internetløsning

PM Internet Solutions blev grundlagt i 2006. Vi arbejder med et team på otte på vores kontor i Weert i Holland.

Få mere at vide 

SaM e-handel

SaM Ecommerce har specialiseret sig i IT-udviklingstjenester, såsom Magento/Web-udvikling, rådgivning, design, integration, markedsføring og support.

Få mere at vide 

Schepnet

Schepnet er et online marketingbureau, der leverer bæredygtige onlineløsninger. De tjenester, vi leverer, er webtjenester, e-handel og online markedsføring.

Få mere at vide 

Scoupz

Scoupz er et europæisk salgsnetværk, der nu dækker Holland, Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Portugal, Storbritannien og USA.

Få mere at vide 

Shoxl

Shoxl er en ERP-drevet e-handelsplatform for grossister, producenter og brands. Shoxl har en kraftfuld PIM-løsning til håndtering af produktinformation og problemfri integration med ERP-systemer.

Få mere at vide 

Sigma Infotech

Sigma Infotech er specialist i Magento e-handel. Hos Sigma Infotech har vi et ekstremt talentfuldt team af Magento-udviklere, der forstår, hvordan man udvikler en vellykket Magento-butik.

Få mere at vide 

SOOQR

Sooqr er den hurtigste (som i øjeblikkelig) og mest relevante hjemmesidesøgning til din e-handels- eller indholdshjemmeside.

Få mere at vide 

Spartoo

Spartoo.com er en af de førende online modeforhandlere i Europa med mere end 3 millioner kunder i hele Europa. Der findes mere end 2000 mærker og 100.000 modeller af sko, tøj og tasker.

Få mere at vide 

Super Lead Marketing

Super Lead Marketing er et digitalt marketingbureau med speciale i affiliate marketing. De tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder SEO, PPC-annoncering, sociale medier og e-mail-marketing.

Få mere at vide 

Taurus Media

Taurus er et ungt og innovativt hollandsk e-handelsbureau, som har erfaring med at tilbyde Magento-baserede webshops med fuld service. Taurus Media kan designe din butik og hjælpe dig med at udvide din forretning.

Få mere at vide 

Trienekens Online

Trienekens Online er et full-service internetbureau med base i Holland. De er specialister i WordPress- og Magento-udvikling. Vil du starte eller forbedre din virksomhed online? Kontakt dem.

Få mere at vide 

Vintage-baren

The Vintage Bar er en community-drevet platform, der forbinder købere og sælgere af førsteklasses og luksuriøs secondhand-mode fra hele verden.

Få mere at vide 

Younify

Ud over at levere skræddersyede Magento-baserede løsninger har Younify et stærkt partnerskab med en anden Koongo-partner, HostingXS-agenturet - eksperterne i at levere hostingtjenester.

Få mere at vide 

Start selling with Koongo today

or contact us for more details