Menu

Blog

Allegro-markedspladsintegration | Koongo

Afslør potentialet for ekspansion på Allegro-markedet med Koongo som din katalysator. Administrer problemfrit produktlister og ordrer, mens du ubesværet forbedrer omsætningen og brandets performance. Udforsk, hvorfor Koongo er den perfekte kanal til at forbinde dine produktdata med Allegro.

(mere…) Fortsæt med at læse →


Udnyt potentialet i idealo.it Cashback 500

I nutidens æra med online shopping søger kræsne forbrugere hele tiden efter måder at få deres budget til at række længere. En stadig mere populær tilgang er at udnytte cashback-tilbud. En sådan mulighed tilbydes nu af idealо-platformen.

Idealo.it Cashback 500-programmet er rettet mod nye partnerbutikker, der tilmelder sig inden 31. marts 2024. Det giver dig mulighed for at få op til 500 euro i refusion på brugerklik.

(mere…) Fortsæt med at læse →


Leroy Merlin Integration: NoStress-salgsvejledning

Opdag, hvordan Koongo kan være nøglen til at frigøre dit potentiale for vækst på Leroy Merlins markedsplads. Med Koongo kan du ubesværet håndtere dine produktlister og ordrer, samtidig med at du øger din omsætning og dit brands performance. Find ud af, hvorfor Koogno er den ideelle bro, der forbinder dine produktdata med Leroy Merlin.

Leroy Merlin Marketplace, en global forhandler af boligudstyr, dekoration og havearbejde, tilbyder en fantastisk platform for virksomheder, der ønsker at fremvise og sælge deres produkter til en bred og forskelligartet kundebase. Hvis du har innovative produkter til forbedring af hjemmet, byggeri, dekoration eller havearbejde, vil denne guide lede dig gennem trinnene til at begynde at sælge dine produkter gennem Leroy Merlin.

(mere…) Fortsæt med at læse →


Sådan sælger du på modemarkedspladser

Modebranchen er et dynamisk marked i konstant udvikling, som giver mange muligheder for iværksættere og modeentusiaster til at starte deres egen virksomhed. En populær måde at sælge modevarer på er gennem online markedspladser. Disse platforme giver adgang til en global kundebase, hvilket gør det nemmere end nogensinde at nå ud til potentielle købere og tilbyde sit designertøj.

Mange af Koongos kunder når ud til forskellige onlinemarkedspladser for mode, hvor de kan sælge deres modevarer som tøj eller tilbehør. Mode er en af de mest undersøgte brancher på nettet, og forbrugerne er altid klar til at købe.

Koongo forenkler og automatiserer oplistning og håndtering af produkter på online-markedet for mode. I Koongo kan du nemt forbedre dine produktoplysninger eller vælge bestemte produkter til dine kampagner. Gennem problemfri API-integration forbliver dine data konstant aktuelle på disse platforme. Koongo hjælper dig med at nå ud til et bredere publikum og øge din online salgstilstedeværelse.

(mere…) Fortsæt med at læse →


Martplaats Pro-integration: NoStress-annoncering

Marktplaats-integrationen fra Koongo forenkler og automatiserer visning og administration af produktannoncer på Marktplaats Pro. I Koongo kan du nemt forbedre dine produktoplysninger eller vælge bestemte produkter til din Marktplaats-kampagne. Gennem problemfri API-integration forbliver dine data konstant aktuelle på denne platform. Koongo hjælper dig med at nå ud til et bredere publikum og øge din online salgstilstedeværelse på det hollandske marked.

Marktplaats giver et eksklusivt kampagnetilbud til Koongos leverandører gennem en kampagnekode. Denne kode giver alle nye Koongo’s Marktplaats-kunder ret til €100 gratis reklamekredit. Det er dobbelt så meget, som når kunder tilmelder sig uden denne kampagnekode! Opret en ny Marktplaats-konto på Marktplaats’ hjemmeside ved hjælp af følgende kampagnekode: PROMOKOONGO

(mere…) Fortsæt med at læse →


Start selling with Koongo today

or contact us for more details