Menu

Blog

Integration af Decathlon Marketplace | Koongo

Oplev potentialet for vækst på markedspladsen Decathlon med Koongo som din drivkraft. Administrer produktlister og ordrer uden besvær, og øg din omsætning og dit brands performance med lethed.

Decathlon, en førende global forhandler af sportsudstyr, tilbyder en unik platform til tredjepartssælgere, så de kan nå ud til et stort publikum af sportsentusiaster. At sælge på markedspladsen Decathlon kan være et lukrativt foretagende i betragtning af dens omdømme og kundebase. Denne artikel vil guide dig gennem processen med at blive sælger på Decathlon og fremhæve vigtige strategier for at maksimere dit salg. Find ud af, hvorfor Koongo er den ideelle bro, der forbinder dine produktdata med Decathlon.

(mere…) Fortsæt med at læse →


De bedste ting at sælge på Amazon

Vidste du, at Amazon solgte over 12 millioner produkter alene i 2023?

Denne guide har til formål at hjælpe nye iværksættere med at finde de bedste ting at sælge på Amazon.

Vi gennemgår markedsindsigt, hvorfor det er en fordel at sælge på Amazon, og kriterierne for at vælge de bedste produkter.

(mere…) Fortsæt med at læse →


Sådan vinder du nemt Bol Buy Box med repricing-strategier

At vinde Buy Box på Bol.com er afgørende for at øge salg og synlighed. Bol Buy Box er den sektion på et produkts detaljeside, hvor kunderne kan købe ved at tilføje varer til deres indkøbskurv. En god måde at øge dine chancer på er at bruge repricer, som hjælper dig med at justere dine priser automatisk baseret på konkurrenternes priser, hvilket sikrer, at du forbliver konkurrencedygtig.

Repricing er den dynamiske justering af produktpriser baseret på markedets efterspørgsel, konkurrence og lagerbeholdning. I denne guide dykker vi ned i en verden af Bol-reprisstrategier for at hjælpe dig med at maksimere salget, forblive konkurrencedygtig og øge overskuddet.

(mere…) Fortsæt med at læse →


Allegro-markedspladsintegration | Koongo

Afslør potentialet for ekspansion på Allegro-markedet med Koongo som din katalysator. Administrer problemfrit produktlister og ordrer, mens du ubesværet forbedrer omsætningen og brandets performance. Udforsk, hvorfor Koongo er den perfekte kanal til at forbinde dine produktdata med Allegro.

(mere…) Fortsæt med at læse →


Frigør potentialet i idealo Cashback 500

I nutidens æra med online shopping søger kræsne forbrugere hele tiden efter måder at få deres budget til at række længere. En stadig mere populær tilgang er at udnytte cashback-tilbud. En sådan mulighed tilbydes nu af den ideelle platform cashback.

Idealo Cashback 500-programmet er rettet mod nye partnerbutikker, der tilmelder sig inden 31. marts 2024. Det giver dig mulighed for at få op til 500 euro i refusion på brugerklik.

(mere…) Fortsæt med at læse →


Start selling with Koongo today

or contact us for more details