Menu

Blog

Leroy Merlin Integration: NoStress-salgsvejledning

Opdag, hvordan Koongo kan være nøglen til at frigøre dit potentiale for vækst på Leroy Merlins markedsplads. Med Koongo kan du ubesværet håndtere dine produktlister og ordrer, samtidig med at du øger din omsætning og dit brands performance. Find ud af, hvorfor Koogno er den ideelle bro, der forbinder dine produktdata med Leroy Merlin.

Leroy Merlin Marketplace, en global forhandler af boligudstyr, dekoration og havearbejde, tilbyder en fantastisk platform for virksomheder, der ønsker at fremvise og sælge deres produkter til en bred og forskelligartet kundebase. Hvis du har innovative produkter til forbedring af hjemmet, byggeri, dekoration eller havearbejde, vil denne guide lede dig gennem trinnene til at begynde at sælge dine produkter gennem Leroy Merlin.

Historien om Leroy Merlin

Leroy Merlins rejse begyndte i Frankrig i 1923, da Adolphe Leroy og Rose Merlin åbnede en lille isenkramforretning i den nordlige by Lille. I løbet af årtierne voksede virksomheden støt, udvidede/forbedrede sit produktudbud og åbnede butikker i hele Europa og andre steder.

Leroy Merlin lokationer

adeo online butik ukraine rusland fransk brasilien første virksomhed virksomhedskommunikation

Leroy Merlin-butikker findes i forskellige lande i Europa. For eksempel kanaler som:

 • Leroy Merlin Frankrig

 • Leroy Merlin Spanien

 • Leroy Merlin Italien

 • Leroy Merlin Portugal

 • Leroy Merlin Polen

Fordele ved Leroy Merlins markedspladser

frankrig italien spanien land mirakl marked salg juli forsendelse salg diy

At sælge dine produkter gennem Leroy Merlin, en kendt forhandler af boligudstyr, DYI og havearbejde, kan give flere fordele for virksomheder. Her er nogle af fordelene:

 1. Stor og mangfoldig kundebase: Leroy Merlin tiltrækker mange kunder, lige fra husejere og gør-det-selv-entusiaster til professionelle entreprenører. Denne mangfoldige kundebase udgør et stort marked for dine produkter.

 2. Øget synlighed: At blive associeret med et velkendt og respekteret brand som Leroy Merlin kan øge dit produkts synlighed og troværdighed i byggebranchen betydeligt.

 3. Adgang til fysiske butikker: Hvis dine produkter findes i Leroy Merlins fysiske butikker, får du adgang til et netværk af fysiske butikker, hvilket øger din rækkevidde og dit potentielle salg.

 4. Tilstedeværelse på nettet: Leroy Merlin har også en robust online-tilstedeværelse, så du kan komme ind på det voksende e-handelsmarked. Dit katalog kan vises på deres hjemmeside og nå ud til kunder uden for de fysiske butikker.

 5. Ekspertise og støtte: Leroy Merlin yder ofte støtte og vejledning til sine leverandører. Du kan drage fordel af deres ekspertise inden for markedsføring, merchandising og kundeengagement.

 6. Anerkendelse af brandet: Ved at forbinde dine produkter med Leroy Merlin kan du forbedre dit brands omdømme, anerkendelse og stærke tilstedeværelse, hvilket kan være særligt værdifuldt, hvis du er en mindre eller nyere virksomhed.

 7. International rækkevidde: Hvis Leroy Merlin opererer i flere lande, kan du få mulighed for at udvide din rækkevidde til internationale markeder gennem deres netværk af butikker. Selv store virksomheder kan hurtigt ekspandere i udlandet og forbedre salget markant.

 8. Muligheder for samarbejde: Leroy Merlin kan samarbejde med leverandører om kampagner, events eller eksklusive produktlanceringer, hvilket giver yderligere eksponering af dine produkter.

 9. Stabil markedsplads: Hvis dine produkter stemmer overens med Leroy Merlins tilbud, kan det give en konsekvent og pålidelig markedsplads, der hjælper med at stabilisere din indtjening og omsætning.

 10. Feedback og forbedring: Ved at samarbejde med Leroy Merlin kan du indsamle værdifuld feedback fra kunder og forhandleren selv. Disse oplysninger kan bruges til at forbedre dine produkter og tjenester og øge kundetilfredsheden.

 11. Initiativer for bæredygtighed: Leroy Merlin promoverer ofte miljøvenlige og bæredygtige produkter. Hvis dine produkter er i overensstemmelse med disse værdier, kan du drage fordel af deres engagement i miljømæssig ansvarlighed.

 12. Langsigtede partnerskaber: Etablering af et vellykket forhold til Leroy Merlin kan føre til langsigtede partnerskaber, der giver en stabil platform for vækst.

Det er vigtigt at bemærke, at selv om der er mange fordele ved at annoncere gennem Leroy Merlin, kan de specifikke fordele variere afhængigt af faktorer som din produktkategori, kvalitet og vilkårene for dit partnerskab. Før du går i gang, skal du omhyggeligt undersøge og vurdere, hvordan Leroy Merlin passer til dine mål og produkttilbud.

Sælg på Leroy Merlins markedsplads med Koongo

købmænd performance skib kontakt leroy merlin frankrig markedsplads diy

Begynd din rejse med at sælge dine produkter via Leroy Merlins markedsplads med hjælp fra Koongo. Koongo er din strategiske partner, der problemfrit forbinder dine produkttilbud med Leroy Merlin-platformen og åbner op for en verden af muligheder for din virksomhed.

Med Koongo får du adgang til et kraftfuldt værktøj og funktioner, der er designet til at strømline salgsprocessen på Leroy Merlin:

 1. Ubesværet produktintegration: Koongo forenkler processen med at integrere dit produktdatakatalog med Leroy Merlin Mirakl-systemer og sikrer, at dine lister er nøjagtige og opdaterede.

 2. Optimer datahåndtering: Administrer produktdata med præcision, herunder attributter som titler, beskrivelser, billeder, kategorier, EAN-koder og URL’er, samtidig med at du opretholder de højeste kvalitetsstandarder.

 3. Kortlægning af attributter: Tilknyt nemt din butiks attributter til Leroy Merlins specifikke attributter og kategorier for at sikre problemfri kompatibilitet og en smidig oplevelse af produktlisten.

 4. Forbedring af data: Brug Koongo til at forbedre dine produktdata ved at flette eller udtrække oplysninger fra attributværdier og sikre, at dine lister er fyldige og informative.

 5. Koongo makro-editor: Udnyt kraften i Koongos makroeditor til at finjustere og optimere dine produktoplysninger, så kunderne får nøjagtige og værdifulde detaljer. Du kan nemt ændre dine produktpriser eller lageroplysninger, så de passer til din Leroy Merlin-kontos behov.

 6. Lokalisering: Skræddersy dine produktlister til specifikke Leroy Merlin-lokationer, uanset om det er i Frankrig, Italien, Spanien eller andre regioner, med specialiserede CSV-produktfeeds.

 7. Strømlinet dit salg: Koongo hjælper med at forenkle ordre- og lagerstyring, så du kan gennemføre dit salg effektivt og fokusere på at få din virksomhed til at vokse.

Ved at samarbejde med Koongo kan du udnytte det fulde potentiale i Leroy Merlins salgskanaler og forbedre dit brands performance. Det er tid til at udvide din rækkevidde og maksimere din omsætning med en pålidelig og effektiv løsning. Kontakt Leroy Merlin, og opret en konto der. Start din rejse på Leroy Merlin i dag med Koongo som din betroede ledsager.

Hvordan kan jeg begynde at sælge på Leroy Merlin?

Start din 30-dages gratis prøveperiode på Koongo, og upload dine produktdata til Koongo. Se derefter i Leroy Merlin-guiden, hvordan du sætter Leroy Merlin-kanalintegrationen op. Koongo understøtter yderligere salgskanaler som Google Shopping, Amazon eller eBay. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på support@koongo.com.

Vi er her for at støtte dig hele vejen og sikre, at din oplevelse med Leroy Merlin Marketplace og Koongo er enestående.

Har du ikke en Koongo-konto endnu?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved at sælge på Leroy Merlin?

Leroy Merlin er en velkendt detailvirksomhed inden for boligindretning og byggeri med en stærk tilstedeværelse i flere lande, bl.a. Frankrig og Spanien. Denne markedsplads driver også en online markedsplads, hvor tredjepartssælgere kan liste deres produkter.

Hvordan kontakter jeg Leroy Merlin?

For at kontakte Leroy Merlin skal du besøge deres officielle hjemmeside og se efter en sektion med “Kontakt os” eller “Kundesupport”. Du kan finde et telefonnummer, en e-mailadresse eller en kontaktformular til at kontakte os. Alternativt kan du tjekke deres profiler på de sociale medier, besøge en lokal butik eller bruge en tilgængelig mobilapp eller onlinechat til at få hjælp.

Hvordan integrerer jeg Leroy Merlin med min webshop?

At integrere denne markedsplads gennem Koongo:

 1. Opret en Koongo-konto.

 2. Forbind din e-handelsplatform med Koongo – vejledninger til integration af platforme

 3. Opsæt et produktfeed i Koongo – integrationsguide

 4. Tilpas og optimer dine produktdata.

 5. Send dine produktdata til Leroy Merlin.

 6. Overvåg og vedligehold dine lister.

 7. Håndtere ordrer og kundeservice.

 8. Optimer og udvid løbende dit produktkatalog.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details