Menu

Koongo for Magento 2

Opdag nye salgsmuligheder med Koongo. Vi hjælper dig med at udgive dine produkter på kanaler som Amazon - Google Ads - Bol.com - Marktplaats.nl - Idealo - eBay - Cdiscount - Bing - Webgains - Manomano - Fruugo - Pricerunner eller Wish.

Magento 2 er en af de førende open source e-handelsplatforme i verden. Det tilbyder detailhandlere et fleksibelt indkøbskurvsystem og administration af onlinebutikker. Magento 2 har mange indbyggede muligheder, der giver dig fuld kontrol over din e-shops udseende, funktionalitet og indhold.

Sammenligning af Koongo-løsninger

Til Magento 2-platformen tilbyder Koongo to mulige løsninger - Koongo Connector og Koongo Service. Begge løsninger er kompatible med alle Magento 2.x-versioner. Fra et funktionelt synspunkt er begge løsninger ens. Kun Koongo Service understøtter ordresynkronisering for udvalgte online markedspladser. Der er også forskel på Magento 2-integrationen og prispolitikken.

Connector til Magento

Koongo Connector er et licensbaseret modul, der fuldt ud integrerer funktionalitet til styring af produktdatafeed i din Magento-butik. Den understøtter ikke API-integration af kanaler eller ordrehåndtering. Connector-licensen kan aktiveres for et specifikt Magento-server-ID og har livstidsgyldighed. Licensprisen er fast, og der kan tilkøbes yderligere produkter.

Magento In-house-løsning
Engangsbetaling af licens
Ubegrænset antal butiksvisninger
Ubegrænset antal produkter
1 Country Feed Collection
Ingen understøttelse af ordrehåndtering

Ingen API-integration til nogen marketingkanal

30 dages gratis prøveperiode
Koongo Service

Koongo Service er et eksternt hostet værktøj til håndtering af produktdatafeeds. Det understøtter API-integration og ordrehåndtering for kanaler som Amazon, eBay, Bol, Beslist, idealo eller Miinto. Koongos dynamiske abonnement giver dig mulighed for kun at betale for den service, du bruger. Du kan skalere abonnementet op eller ned på månedsbasis.

Ekstern service
Månedlig betaling
Storeview-grænse - Planbaseret
Produktgrænse - Planbaseret
Ubegrænset antal kanaler
Ordresynkronisering. til Amazon, eBay, idealo, Bol.com, Beslist.nl, Miinto, Spartoo eller Zalando markedspladser
Markedsplads-API til Amazon, Bol.com, Cdiscount, Wish, eBay, Marktplaats.nl, 2dehands.be osv.
30 dages gratis prøveperiode

Start selling with Koongo today