Menu

Blog

Udnyt potentialet i idealo.it Cashback 500

I nutidens æra med online shopping søger kræsne forbrugere hele tiden efter måder at få deres budget til at række længere. En stadig mere populær tilgang er at udnytte cashback-tilbud. En sådan mulighed tilbydes nu af idealо-platformen.

Idealo.it Cashback 500-programmet er rettet mod nye partnerbutikker, der tilmelder sig inden 31. marts 2024. Det giver dig mulighed for at få op til 500 euro i refusion på brugerklik.

Formål og fordele ved initiativet

Det ideelle initiativ forbinder handlende med en verden af prissammenligninger for online- og app-køb. Det giver nye butikker mulighed for at generere trafik af høj kvalitet, udvide brugerbasen og opnå synlighed. Bonussen svarer til værdien af de klik, der faktureres af idealo i den første måned, hvilket sikrer en cashback på mindst 100 euro, op til maksimalt 500 euro, efter en samarbejdsperiode på mindst tre måneder.

idealos mål er at give især små og mellemstore virksomheder mulighed for at drage fordel af prissammenligning som en kilde til trafik og salg uden at skulle påtage sig høje omkostninger eller administrationskompleksitet. Blandt de forskellige fordele er, at detailhandlere kan synliggøre deres produkter og sammenligne dem direkte med konkurrenternes baseret på flere kriterier som pris, kvalitet, anmeldelser og leveringstider. På den måde kan de tiltrække nye kunder, fastholde de eksisterende og øge deres omsætning.

Hvordan fungerer det?

Skriv dig op
Udfyld formularen på idealo.it for at ansøge gratis om at blive idealo-partner. idealo-teamet vil kontakte dig for at følge registreringsprocessen.

Vækst
Hvis alt er i orden, vil idealo godkende din ansøgning efter et par dage. Det vil hjælpe dig med at få din e-butik til at vokse.

Få pengene tilbage
Efter 3 måneder kan du få refunderet op til €500, baseret på forbruget af klik i løbet af de første 30 dage. Betaling sker via bankoverførsel.

Betingelser for deltagelse i programmet

  • Åben for onlineforhandlere, der ikke har været aktive på idealo.it inden for de seneste 12 måneder.
  • Enkel og gratis ansøgningsproces med godkendelse af idealo-teamet.
  • Deltagerne får vejledning fra en dedikeret account manager, administrerer deres idealo Business-dashboard og udvider deres e-handel til Tyskland, Østrig, Spanien, Frankrig og Storbritannien.

idealo Fordele

idealo gør dit produkt kendt for millioner af forbrugere både nationalt og internationalt. Med et gennemsnit på over 4 millioner månedlige besøg i Italien og ingen aktiverings- og administrationsomkostninger. idealo er løsningen til at maksimere onlinesalg gennem en fordelagtig betaling pr. klik-model og et af de bedste investeringsafkast blandt performance marketing-kanalerne.

Du kan få flere oplysninger om programmet og kravene til deltagelse på hjemmesiden “idealo Cashback 500”.

Om idealo

idealo er en international prissammenligningsplatform med over 350 millioner tilbud fra ca. 50.000 onlinebutikker. Virksomheden blev grundlagt i Berlin i 2000 og er vokset støt siden da. I 2006 blev det en del af forlagsgruppen Axel Springer SE (som også udgiver Bild Zeitung).

Det er i øjeblikket til stede i Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Italien og Spanien med seks nationale portaler. I løbet af de første 24 års aktivitet har den fået fremragende anmeldelser og vundet adskillige tests udført af autoritative og uafhængige organer, der beskæftiger sig med forbrugerbeskyttelse. I 2014 fik den mærket “certified comparator” fra det tyske certificeringsorgan TÜV Saarland for kvaliteten af de oplysninger, der er tilgængelige på portalen, og foranstaltningerne til beskyttelse af brugerdata.

idealo stiller hundredvis af produkttests og udtalelser fra andre brugere til rådighed for sine brugere og begrænser sig ikke til at tilbyde en sammenligningstjeneste for at finde de mest rimelige priser, men fungerer også som en autoritativ og upartisk guide til online shopping med tekniske datablade, filtre, avanceret forskning og ekspertanmeldelser.

Omkring 1000 mennesker fra over 60 lande arbejder i hovedkvarteret i Berlin. idealo har en majoritetsandel i Axel Springer SE.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details