Menu

Blog

Sådan sælger du på modemarkedspladser

Modebranchen er et dynamisk marked i konstant udvikling, som giver mange muligheder for iværksættere og modeentusiaster til at starte deres egen virksomhed. En populær måde at sælge modevarer på er gennem online markedspladser. Disse platforme giver adgang til en global kundebase, hvilket gør det nemmere end nogensinde at nå ud til potentielle købere og tilbyde sit designertøj.

Mange af Koongos kunder når ud til forskellige onlinemarkedspladser for mode, hvor de kan sælge deres modevarer som tøj eller tilbehør. Mode er en af de mest undersøgte brancher på nettet, og forbrugerne er altid klar til at købe.

Koongo forenkler og automatiserer oplistning og administration af produkter på online-markedspladsen for mode. I Koongo kan du nemt forbedre dine produktoplysninger eller vælge bestemte produkter til dine kampagner. Gennem problemfri API-integration forbliver dine data konstant aktuelle på disse platforme. Koongo hjælper dig med at nå ud til et bredere publikum og øge din online salgstilstedeværelse.

Sådan begynder du at sælge tøj på et online modemarked

Sælg på modemarkedsplads
 • Udfør markedsundersøgelser -. Før du kaster dig ud i at sælge mode på en online markedsplads, er det vigtigt at foretage markedsundersøgelser for at forstå de nyeste modetrends, dine online-kunders præferencer og dine konkurrenter. At identificere huller i markedet kan give dig en konkurrencefordel.

 • Vælg den rigtige markedsplads – Den rigtige markedsplads for mode er afgørende for succes. Overvej faktorer som platformens rækkevidde, gebyrer og politikker. Populære online markedspladser for mode omfatter Amazon, eBay, Zalando, Miinto, Yoox, Facebook Marketplace, Instagram, Pinterest og Spartoo. Sørg for, at markedspladsen stemmer overens med din målgruppe og dit brand.

 • Udvikl en brandidentitet – Skab en stærk brandidentitet, der vækker genklang hos dine målgrupper. Vælg et unikt brandnavn, design et mindeværdigt logo, og lav en overbevisende tagline. Din brandidentitet skal afspejle din modeniche og dine værdier.

 • Opret opslag af høj kvalitet – Dine produktopslag er din butiksfacade på markedspladsen. Invester i fotos af høj kvalitet, der viser dine modeartikler fra forskellige vinkler, og giv klare produktbeskrivelser. Fremhæv vigtige detaljer som materialer, størrelser og plejeanvisninger.

 • Prisstrategi – Sæt konkurrencedygtige priser på dine beklædningsgenstande, mens du tager højde for dine produktions- eller indkøbsomkostninger og den ønskede fortjenstmargen. Undersøg, hvad lignende varer sælges for på markedet for at finde et konkurrencedygtigt prisleje.

 • Opbyg din online butik Opret en tiltalende butiksfacade eller profil på den valgte markedsplads. Tilpas den, så den afspejler dit brands æstetik. Brug bannere, billeder og produktkategorisering for at gøre det nemt for potentielle kunder at navigere.

 • Optimer til søgning – Forbedr din synlighed på markedet ved at bruge relevante søgeord i dine produkttitler og -beskrivelser. Brug produkttags og kategorier for at sikre, at dine varer vises i relevante søgninger.

 • Tilbyd enestående kundeservice – Svar hurtigt på kundeforespørgsler og giv nøjagtige oplysninger. Håndter returneringer og tilbagebetalinger professionelt og hurtigt for at opbygge tillid og kundeloyalitet.

 • Forsendelse og opfyldelse – Vælg pålidelige forsendelsesmuligheder, og kommuniker tydeligt leveringstider til kunderne. Overvej at tilbyde gratis forsendelse, forudbetalt fragtlabel eller konkurrencedygtige forsendelsespriser for at tiltrække flere købere.

 • Markedsføring og promovering – Promover dine opslag på markedet ved hjælp af sponsorerede opslag eller annonceringsmuligheder. Udnyt sociale medieplatforme og e-mailmarkedsføring til at skabe trafik til din butik på markedspladsen. Samarbejd med modeinfluencere eller bloggere om anmeldelser og kampagner.

 • Overvåg resultater – Følg dit salg, solgte varer, kundefeedback og anmeldelser. Brug disse data til at justere dine strategier. Find ud af, hvilke produkter der sælger godt, og hvilke der skal forbedres.

 • Udvid din produktlinje – Udvid gradvist dit modetilbud baseret på markedets efterspørgsel og kundernes feedback. Hold dig opdateret om nye modetrends, og indarbejd dem i dit sortiment.

 • Overholdelse og juridiske overvejelser – Sørg for, at din virksomhed overholder alle relevante love og regler, herunder skattekrav, intellektuelle ejendomsrettigheder og forbrugerbeskyttelseslove.

 • Kundefeedback og forbedring – Lyt til kundernes feedback, og forbedr løbende dine produkter og tjenester. At opbygge en loyal kundebase afhænger af, at man konsekvent leverer kvalitet og værdi.

 • Skaler din virksomhed – Når din virksomhed vokser, kan du overveje at skalere ved at udvide til en anden online markedsplads eller lancere dit eget e-handelswebsted for mode.

At sælge mode på en online markedsplads kan være et givende foretagende, hvis man går strategisk til værks. Ved at følge disse trin og forblive engageret i at levere kvalitetsprodukter og enestående kundeservice kan du opbygge en succesfuld modevirksomhed i det konkurrenceprægede onlinemarkedslandskab.

Hvorfor er det en fordel at sælge mode med Koongo?

markedsplads for salg

Koongo giver dig mulighed for at synkronisere dine produktdata og markedsordrer til dedikerede onlinemarkedspladser for mode. Det giver flere fordele til onlineforhandlere og e-handelsvirksomheder, der ønsker at udvide deres rækkevidde, forenkle salgsprocessen og forbedre deres salgsprocesser på de bedste markedspladser for mode.

Her er nogle af de vigtigste fordele ved at bruge Koongo:

 • Salg på flere kanaler: Koongo kan forbinde din onlinebutik med flere markedspladser, sammenligningsshoppingmotorer og affiliate-netværk på samme tid. Det betyder, at du kan nå ud til et bredere publikum uden manuel styring af hver enkelt platform.

 • Automatiseret generering af datafeeds: Koongo genererer produktfeeds af høj kvalitet til hver tilsluttet markedsplads eller kanal og sikrer, at dine produktoplysninger, herunder titler, beskrivelser, priser og billeder, opfylder de specifikke krav på hver platform.

 • Styring af lagerbeholdning: Koongo automatiserer lagersynkronisering på tværs af alle forbundne markedspladser. Det forhindrer oversalg og sikrer, at produkttilgængeligheden er nøjagtig og opdateret på tværs af alle kanaler.

 • Dynamisk prissætning: Platformen tilbyder dynamisk prisfastsættelse, så du kan justere dine markedstilbud baseret på faktorer som konkurrence, efterspørgsel eller fortjenstmargener. Denne funktion hjælper dig med at forblive konkurrencedygtig og maksimere overskuddet.

 • Planlagte opdateringer: Du kan planlægge opdateringer af produktlister, priser og lagerbeholdning. Det sikrer, at dine produktdata altid er aktuelle, og eliminerer behovet for manuelle opdateringer.

 • Nem ekspansion: Når din virksomhed vokser, kan du nemt udvide til nye markedspladser og kanaler ved at forbinde dem via Koongo. Det forenkler processen med at nå ud til nye målgrupper og skalere din e-handel.

 • Feeds, der kan tilpasses: Koongo tilbyder tilpasningsmuligheder for produktfeeds, så du kan skræddersy dine data til hver enkelt markedsplads’ krav. Du kan optimere produkttitler, -beskrivelser og -attributter for at opnå bedre synlighed og ydeevne.

 • Integration med e-handelsplatforme: Koongo integreres problemfrit med forskellige e-handelsplatforme, herunder WooCommerce, Magento, Shopify, BigCommerce, Wix, Shopware, Lightspeed og andre. Det gør den tilgængelig for en lang række onlineforhandlere.

 • Besparelser på tid og ressourcer: Ved at automatisere mange opgaver i forbindelse med multikanalsalg sparer Koongo dig for tid og ressourcer, som du kan bruge på andre aspekter af din virksomhed, f.eks. markedsføring og kundeservice.

 • Forbedret kundeoplevelse: Præcise og opdaterede produktoplysninger, lagerbeholdning og priser på alle kanaler bidrager til en bedre kundeoplevelse og hjælper med at opbygge tillid hos dine kunder.

 • Styring af overholdelse: Koongo hjælper dig med at overholde de enkelte markedspladsers politikker og krav ved automatisk at justere dine produktdata efter behov, hvilket reducerer risikoen for overtrædelser af reglerne.

 • Kontinuerlig support: Platformen tilbyder typisk kundesupport og uddannelsesressourcer til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dens funktioner og muligheder.

Samlet set forenkler Koongo kompleksiteten ved e-handel med flere kanaler og gør det muligt for virksomheder at udvide deres online tilstedeværelse effektivt, samtidig med at de opretholder nøjagtige og opdaterede produktoplysninger på tværs af forskellige markedspladser og kanaler. Det kan føre til øget salg, bedre kundetilfredshed og større effektivitet i driften.

Koongo-understøttede online markedspladser for mode

hvordan man sælger på markedspladsen

Koongo hjælper onlineforhandlere med at udvide deres rækkevidde ved at notere og sælge produkter på forskellige onlinemarkedspladser og sammenligningsshoppingmotorer. Mange af disse markedspladser er fokuseret på mode. Her kan du se de førende markedspladser for mode, der understøttes af Koongo.

Zalando

Zalando blev grundlagt i 2008 i Berlin som en online skobutik. I 2010 var virksomheden blevet markedsleder inden for onlinesalg af sko og havde indarbejdet forskellige modeartikler i sin platform. Zalando er den førende europæiske onlineforhandler af sko, mode og skønhedsprodukter med over 50 millioner aktive brugere på 25 europæiske markeder. Koongo understøtter Zalandos partnerprogram og Zalando Connected Retail til at sælge tøj og tilbehør. Sælg dine varer af høj kvalitet på Zalando.

Zalandos vigtigste funktioner:

 • Tilgængelig i 23 lande

 • Over 430 millioner visninger om måneden

 • Over 34 millioner aktive kunder

Miinto

Miinto er en online modeplatform, der er skabt til alle modeforbrugere, som kræver samme høje serviceniveau og personlige oplevelse online, som de ville forvente at få i deres lokale fysiske butikker. Miinto-konceptet er baseret på et samarbejde med butiksejere og brands, så de kan gå online og udvide deres marked drastisk, mens de nyder godt af Miintos marketing, digitale og tekniske ekspertise. Sælg tøj online med Miinto!

Miintos vigtigste funktioner:

 • Tilgængelig i 6 europæiske lande

 • Over 2.000 forhandlere

 • 100.000+ produkter i alt

Spartoo

Den globale modekoncern Spartoo er en af de førende online modeforhandlere i Europa med mere end 3 millioner kunder i hele Europa. Der findes mere end 2000 mærker og 100.000 modeller af sko, tøj og tasker. Spartoo er aktiv i 15 lande: Frankrig, Storbritannien, Spanien, Italien, Holland, Sverige, Danmark, Finland, Belgien, Grækenland, Polen, Portugal, Tjekkiet, Østrig og Tyskland.

Spartoos vigtigste funktioner:

 • Aktiv i 19 lande

 • 14 millioner unikke besøgende hver måned

 • 3.800 mærker

Vintage-baren

The Vintage Bar er en community-drevet modemarkedsplads baseret på køb, salg og inspiration, alt sammen inden for premium- og luksusvintageartikler. Platformen er baseret på en klar mission: At vise, at vintagetøj kan være lige så cool og spændende som nye varer ved at forbinde købere og sælgere over hele verden. Visuel inspiration og inklusion er to af The Vintage Bars kerneværdier. Ved at skabe et inkluderende og relaterbart socialt mødested inviterer The Vintage Bar deres voksende fællesskab af sælgere og købere til at tage del i mere cirkulær og bæredygtig mode.

TVB’s vigtigste funktioner:

 • De bedste brugte varer inden for premium- og luksusmode

 • High-end markedsplads

 • Forsendelse over hele verden

Yoox

YOOX blev grundlagt i 2000 og er verdens førende onlinebutik for mode, design og kunst, der varer hele livet og mere til. YOOX tilbyder et uendeligt udvalg af produkter, herunder et redigeret udvalg af svært tilgængeligt tøj og tilbehør fra verdens mest prestigefyldte designere, eksklusive kapselkollektioner, miljøvenlig mode; et unikt sortiment af designobjekter til hjemmet, sjældne vintagefund og bøger; og et kurateret udvalg af overbevisende og samleværdige kunstværker udvalgt af internationale kuratorer og kritikere fra verdens førende gallerier og institutioner. YOOX er et af de bedste steder at sælge tøj online.

Yoox’ vigtigste funktioner:

 • Tilgængelig i mere end 25 lande i EU

 • Mere end 5,3 millioner kunder

 • Mulighed for at købe skræddersyede synlighedsprojekter

Glami

Glami er en søgemaskine for alt inden for mode, som inspirerer alle, og som er skabt til at gøre det til en behagelig oplevelse at opdage og shoppe mode. Denne markedsplads for mode bringer tilbud fra forskellige e-butikker og har over 2 millioner produkter i databasen. Det inspirerer shoppere i Tjekkiet, Slovakiet, Rumænien, Ungarn, Frankrig, Tyskland, Rusland, Grækenland, Tyrkiet og Bulgarien, og det ekspanderer hurtigt til endnu flere lande.

Glamis vigtigste funktioner:

 • Aktiv i 15 lande

 • 40 millioner månedlige besøgende og modeelskere

 • 350 000 ordrer til e-butikker hver måned

Modivo

Modivo er førende i Europa inden for onlinesalg af tøj, fodtøj og tilbehør. Den kombinerer tilbuddene fra e-handelsplatformene eobuwie.pl og MODIVO. Takket være investeringer i moderne teknologi og det innovative esize.me-projekt opnår virksomheden en reel integration af online- og offline-salgskanaler.

Modivos vigtigste funktioner:

 • Tilstedeværelse på 20 europæiske markeder

 • Europæisk leder inden for onlinesalg af tøj, sko og tilbehør

 • Hundredvis af topmærker

Amazon

I begyndelsen solgte Amazon bøger. I dag er Amazon en gigant inden for e-handel, logistik, betalinger, luksusvarer, hardware, boligindretning, designervarer, datalagring, modevarer og medier. Den beskæftiger sig med mange flere brancher. Det er det foretrukne sted for både online-shoppere og handlende, en moderne nødvendighed, som uafhængige sælgere elsker at have.

Amazons vigtigste funktioner:

 • Stor og forskelligartet kundebase

 • Mulighed for opfyldelse via Amazon (FBA)

 • Forskellige reklame- og salgsfremmende værktøjer

eBay

eBay er en stor online markedsplads, der blev grundlagt i 1995. Det giver folk og virksomheder mulighed for at købe og sælge en lang række produkter, enten via auktioner eller fastprisannoncer. eBay har en global tilstedeværelse, sælgervurderinger og tilbyder værktøjer som eBay Stores til tilpasning. Den har også sektioner som eBay Motors til bilrelaterede varer. Platformen har udviklet sig og er kendt for sine mobilapps, PayPal-integration (selvom dette har ændret sig med tiden) og eBay Partner Network. eBay fremmer virksomhedsansvar og bæredygtighed.

eBays vigtigste funktioner:

 • Stor global kundebase

 • Giver sælgere fleksibilitet med hensyn til annonceringsformater

 • Sælgerbeskyttelsesprogrammer og tjenester til løsning af tvister

Facebook Markedsplads

Facebook Marketplace er en onlineplatform, der er integreret i Facebooks sociale netværk, hvor brugerne kan købe, sælge og bytte forskellige ting med folk i deres lokalsamfund. Det giver enkeltpersoner og virksomheder mulighed for at liste produkter, kommunikere med potentielle købere eller sælgere og arrangere personlige transaktioner. Facebook Marketplace er en praktisk måde at finde lokale tilbud på, herunder varer som møbler, elektronik, tøj og meget mere. Brugerne kan få adgang til den via Facebook-appen eller hjemmesiden, hvilket gør det nemt at komme i kontakt med købere og sælgere i nærheden.

Facebook Marketplace’s vigtigste funktioner:

 • Over 2,8 milliarder aktive brugere hver måned

 • Nem registrering og kommunikation

 • Social tillid og gennemsigtighed

Instagram

Sælgere kan bruge Instagram til at sælge produkter direkte til kunder. Det involverer visuelle indlæg, produkttagging, indlæg, der kan købes, og funktioner som Instagram Shops og live shopping. Sælgere kan samarbejde med influencere og bruge reklamer.

Instagrams vigtigste funktioner:

 • Ideel til at fremvise produkter og fortælle dit brands historie

 • Direkte indkøbsfunktioner – integrerede indkøbsfunktioner

 • Engageret brugerbase – over en milliard aktive brugere hver måned

Pinterest

Sælgere kan bruge Pinterest til at fremvise og sælge produkter via Product Pins, Shop-faner, Buyable Pins og annoncering. Den udnytter Pinterests visuelle fokus til effektiv produktpromovering.

Pinterests vigtigste funktioner:

 • Visuel opdagelsesplatform – fremvis dine produkter gennem visuelt tiltalende pins

 • Høj købsintention – brugerne søger aktivt efter ideer og produkter, som de kan købe

 • Link til e-handel – link dine pins direkte til dine e-handelswebsteder

For mere information om alle Koongo-understøttede online markedspladser for mode, se venligst listen over Koongo-markedspladser for mode.

Hvordan kan jeg komme i gang med at integrere en markedsplads for mode?

Start din 30-dages gratis prøveperiode af Koongo, og upload dine produktdata. Følg derefter en guide til en online markedsplads, og sæt kanalintegrationen op. Hvis du har spørgsmål, så send en e-mail til support@koongo.com.

Vi er her for at støtte dig hele vejen og sikre, at din oplevelse med Koongo altid er god.

Continue reading →

Start selling with Koongo today

or contact us for more details